Bitlab – den nya generationen av webbyrå

Vi är få men starka. Bitlab startade 2019, men grundarna har mer än 25 års erfarenhet av digital marknadsföring med webben som verktyg.

Våra seniora medarbetares breda kunskap och erfarenhet inom marknadsföring kombineras med yngre medarbetares spetskompetens inom aktuella teknikområden.

Det ger oss en solid grund för att hjälpa våra uppdragsgivare tala rakt och enkelt med sina målgrupper. Att förklara vad de står för, vad de erbjuder, och hur erbjudandet tillför värde som gör kunderna bättre.

Värderingar

Jo, sådana har vi, och det behöver man ha i en verksamhet så konkurrensutsatt och snabbrörlig som vår. Inte minst för att på ett meningsfullt sätt kunna skilja sig från konkurrenterna.

Värderingar, som vi ser det, är de grundläggande synsätt som styr hur ett företag arbetar och behandlar sina kunder och medarbetare. Det här ser vi som viktigt i vårt sätt att tänka och arbeta:

LYHÖRDHET

Vi lyssnar länge för att förstå vad vår kund behöver. Och vi lyssnar också noga på vår kunds kund. Vi har ingen vi-vet-bäst-inställning till jobbet. Förutsättningen för att webbplatsen ska bli riktigt bra är att vi lyckas ta vara på och tillämpa kundens erfarenheter.

ENKELHET

När man verkligen kan det är det egentligen inte så svårt att göra en webbplats. Det finns ingen anledning att krångla till det. Vi vill vara lätta att samarbeta med genom att samtala rakt och enkelt. Utan att använda trassliga tekniska termer för att imponera. Vi säger bara som det är.

FÖRNYELSE

Allt förändras – samhällsklimatet, kundernas behov, sättet att tillgodose dem, tekniken som används. Vi ser innovation som nyttig och nödvändig. Vi är alltid beredda att överge det gamla och lära oss nya arbetssätt. Inte bara för att de är nya, utan för att de tillåter oss göra ett bättre jobb för våra kunder.

IHÄRDIGHET

Vi känner ansvar för vårt åtagande, håller vad vi har lovat och jobbar på tills vi har levererat. Om vi ser att förseningar ska uppstå eller att något kan gå snett, berättar vi det direkt för uppdragsgivaren. Vi försöker aldrig prata oss ur eventuella misstag.

Kontakta oss idag för diskussion och offert.

E-post: info@bitlab.se | Tel: 08-520 277 87